luni, 21 martie 2011

razboiul din libia

extras: de pe money.ro: Martori şi jurnalişti aflaţi în capitala libiană au auzit şase sau opt deflagraţii.



NATO ar putea interveni în spaţiul aerian din Libia în câteva ore, planurile militare fiind deja făcute. Informaţia a fost confirmată vineri dimineaţă şi de către purtătorul de cuvânt al guvernului francez, care a spus că va avea loc o intervenţie "în curând"Ce se intampla in Libia este mai mult decat de a impune o zona de interdictie aeriana si ceea ce vrem este protectia civililor si nu bombardarea altor civili", a declarat Moussa, citat de AFP.

preluat de pe ziare.com:
PANTALONI CONICI:INTER,BARCA,MILAN45 RON
Televiziunea libiana de stat a anuntat ca 48 de persoane au fost ucise si 150 ranite in atacurile aeriene si cu racheta ale coalitiei internationale.

Un comunicat al armatei libiene precizeaza ca "atacul perfid" de sambata al coalitiei internationale a vizat instalatii din Tripoli, Misrata, Benghazi, Zuwara si Sirte.

"In agresiune au murit 48 de martiri, majoritatea femei, copii si batrani", sustine comunicatul.

copiat de pe adevarul.ro:"Acest atac salbatic a afectat multe institutii educationale, medicale si civile. A terorizat copiii si femeiele care locuiesc in apropierea locurilor vizate de acest atac barbar", mai spune comunicatul libian. Liga Araba a cerut, pe 12 martie, Consiliului de Securitate al ONU sa autorizeze instituirea unei zone de excludere aeriana in Libia., fără a preciza care vor fi ţintele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu